Historia

Kun kaksi trendikästä Hollantilaista kaverusta, Dick Sijmons ja Kees de Bruïne, päättivät yhdistää voimansa; Heidän tavoite oli rakentaa lifestyle-brändi, joka on inspiroitunut maailman eri väreistä kuten värikkäät tulppaanipellot heidän kotimaassaan Hollannissa.

Kaverusten toisiaan täydentävien taustojen ansiosta he päättivät suunnitella värikkään valikoiman BIG 55mm kelloja, tuettuna heidän ensimmäisellä sloganilla:
“It’s Time to See…….BIGGER is BETTER”. THE GIANT 55 oli syntynyt.

Heidän tarkoituksenaan on ollut alusta asti nostaa kellon asema huomaamattomasta välttämättömyystarvikkeesta näkyväksi ja erottuvaksi huomion kiintopisteeksi. Ideana on ollut suunnitella kelloja, jotka ovat erottumaton osa muodikasta pukeutumista.

Company

He olivat ensimmäiset jotka esittelivät Basel World 2008 –messuilla värikkäät kellot aikuisille ihmisille. Tämän jälkeen koko ala seurasi heidän esimerkkiään.

Menestyksekkään “BIG GIANT 55 WATCH” lanseerauksen jälkeen oli aika kehitellä seuraava muodikas asuste: ISOT aurinkolasit. KYBOE ! esitteli vuonna 2009 värikkään aurinkolasikokoelman, joka sai nimekseen Morgan 1. Tällä hetkellä KYBOE ! aurinkolaseja myydään maailmanlaajuisesti ja uusia malleja ja värejä päivitetään jatkuvasti.

Nyt Sijmons ja De Bruïne suunnittelevat valikoimaan jo uusia luksustuotteita, joten lisää on luvassa!Kyboe!